Referenciák


Alább kiválogattuk pár számunkra kedves munkánkat. Tekintsd meg őket!

Referenciák


Alább kiválogattuk pár számunkra kedves munkánkat. Tekintsd meg őket!

Az itt olvasható ügyfélvélemények igen sokba kerültek nekünk. Sok munkába, odafigyelésbe, és folyamatos önfejlesztésbe.


Módos Ilona

My Spa


Mellszobrot állítanék fel, annyira hálás vagyok! A vendégem is mondta, hogy közelebb is lett volna hozzá olyan szolgáltatás, amivel én is rendelkezem, de szimpatikusabb voltam a weboldal alapján a konkurenciánál! 😍

Iványi Tamás

BME, oktató


Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni.

Verba Andrea

Árnyéktanár


Dorinával egy magántanár brandépítésén dolgoztunk együtt. A feladat az volt, hogy ismertessük meg egy gyógypedagógus fejlesztő óráit egy nagyváros kisgyermekes szüleivel, olyan eszközökkel mint: Google, Facebook hirdetések kezelése, SEO, pozícionálás, látogatók generálása a blog oldalhoz. Dorina tanácsai és munkája segítségével 3 hónap alatt betelt a naptár. A közös munka során egy rendkívül tapasztalt, a közösségi média trendeket ismerő, profi szakembert ismertünk meg Dorina személyében. Bátran ajánlom azoknak, akik bullshitmentes, korrekt szakembert, szolgáltatást keresnek.

Nell Béla

Magna Catering Kft., CZNL Szolgáltató Kft., ügyvezető


Dorina precíz, gyors, pontos, hatékony.

Simon Lilla

Simon Home & Hotel, tulajdonos, ügyvezető


Dorina mindent azonnal átlát, megért és "érez".

Pázmándy Szilvia

Eventrend Hotels, értékesítési és marketing igazgató


Gyors, agilis, mindenre tudja a megoldást. Ifjú kora ellenére nagyon komoly tudással rendelkezik. Holisztikus módon rálát a teljes online világra, ezért mindig a legjobb megoldást javasolja az adott problémára.

Bottyán István

Csónakázótó Kft., ügyvezető


Közel másfél éve dolgozunk együtt. Dorina mindig gyors és rugalmas, kreatív és naprakész megoldásokat nyújt. Csapatjátékos, ami nálunk nagy érték, hiszen marketing területen is számos szakember munkáját kell összehangolnunk.

Valenta Zsolt

Concession Holding, ügyvezető és tulajdonos


"Kati, Dorina az egyik legjobb döntésed volt." (Kati = Vojánszki Katalin, Concession Holding, marketing igazgató)

Vojánszki Katalin

Concession Holding, marketing igazgató


"Dorina, köszönöm, hogy vagy!"