Referenciák


Alább kiválogattuk pár számunkra kedves munkánkat. Tekintsd meg őket!

 • Mellszobrot állítanék fel, annyira hálás vagyok! A vendégem is mondta, hogy közelebb is lett volna hozzá olyan szolgáltatás, amivel én is rendelkezem, de szimpatikusabb voltam a weboldal alapján a konkurenciánál! 😍
 • Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni.
  Iványi Tamás
  BME, oktató
 • Dorinával egy magántanár brandépítésén dolgoztunk együtt. A feladat az volt, hogy ismertessük meg egy gyógypedagógus fejlesztő óráit egy nagyváros kisgyermekes szüleivel, olyan eszközökkel mint: Google, Facebook hirdetések kezelése, SEO, pozícionálás, látogatók generálása a blog oldalhoz. Dorina tanácsai és munkája segítségével 3 hónap alatt betelt a naptár. A közös munka során egy rendkívül tapasztalt, a közösségi média trendeket ismerő, profi szakembert ismertünk meg Dorina személyében. Bátran ajánlom azoknak, akik bullshitmentes, korrekt szakembert, szolgáltatást keresnek.
  Verba Andrea
  Árnyéktanár
 • Dorina precíz, gyors, pontos, hatékony.
  Nell Béla
  Magna Catering Kft., CZNL Szolgáltató Kft., ügyvezető
 • Dorina mindent azonnal átlát, megért és "érez".
  Simon Lilla
  Simon Home & Hotel, tulajdonos, ügyvezető
 • Gyors, agilis, mindenre tudja a megoldást. Ifjú kora ellenére nagyon komoly tudással rendelkezik. Holisztikus módon rálát a teljes online világra, ezért mindig a legjobb megoldást javasolja az adott problémára.
  Pázmándy Szilvia
  Eventrend Hotels, értékesítési és marketing igazgató
 • Közel másfél éve dolgozunk együtt. Dorina mindig gyors és rugalmas, kreatív és naprakész megoldásokat nyújt. Csapatjátékos, ami nálunk nagy érték, hiszen marketing területen is számos szakember munkáját kell összehangolnunk.
  Bottyán István
  Csónakázótó Kft., ügyvezető
 • "Kati, Dorina az egyik legjobb döntésed volt." (Kati = Vojánszki Katalin, Concession Holding, marketing igazgató)
  Valenta Zsolt
  Concession Holding, ügyvezető és tulajdonos
 • Vojánszki Katalin
  "Dorina, köszönöm, hogy vagy!"
  Vojánszki Katalin
  Concession Holding, marketing igazgató

Ajánlatkérés


Írd meg nekünk, milyen weboldalt szeretnél! A formban szereplő kérdések csak támpontot jelentenek, nekünk az is tökéletes, ha csak megadod a nevedet és a telefonszámodat és visszahívást kérsz.

  Mi a jelenleg működő weboldalad url-je? (Ha nincs, hagyd üresen.)

  Válaszd ki azokat a kiegészítő szolgáltatásokat, amelyekre szintén kérsz árajánlatot:

  tárhely

  domain

  karbantartás

  SSL tanúsítvány

  szövegírás

  PPC kampányok

  SEO

  hírlevél

  fotózás / grafika

  PR kampány(ok)

  több nyelvű weboldal

  fordítás (angol)

  Milyen stílusú oldalt szeretnél? Írd körül, vagy adj meg néhány weboldalt (bármilyen témában), aminek a stílusa tetszik.