Térkép a brandépítéshez Workshop

Marketing tanfolyam kezdőknek és haladóknak. Legyél Te a vállalkozásod sikerének kulcsa!

Magadra ismersz?

Neked szól a workshop, ha:

Több ügyfelet, vásárlót szeretnél
Úgy érzed a marketing egy pénznyelő
Nem az ideális vásárlóid találnak rád
Lövésed sincs hogyan kezdj hozzá a marketingnek
Kapkodsz, mindent is csinálsz, nincs fókuszod
Elakadtál, zsákutcába kerültél
10 év tapasztalatait hozom el Neked 

Dolgoztam kis-és nagyvállalatokkal online és offline kampányokon, tartottam egyéni és csoportos oktatásokat is. Átfogó tudásom van.

Valódi megértést kapsz, személyre szabva

Cégmérettől, iparágtól és a vállalkozó személyiségétől függően egészen más megoldásokra van szükség. Segítek megtalálni a Te utadat!

Miért gyere el erre a marketing workshopra?

Garantált sikerélmény

Bármiféle marketing ismeretek nélkül is érthető oktatáson vehetsz részt. A tananyag viszont átfogó lesz, tömör és nagyon lényegretörő.

Az egyetemeink bíznak bennem

3 egyetemre hívtak meg vendégelőadónak, továbbá a Google Grundon is egy évig rendszeresen tartottam workshopokat.

Gyakorlat is,
nem csak elmélet

Az elméletet azonnal gyakorlatra váltjuk és 2-3 fős csoportokban feladatokat oldunk meg. Már a workshopon elkezdjük a terepmunkát!

10 év tapasztalatait hozom el Neked 

Dolgoztam kis-és nagyvállalatokkal online és offline kampányokon, tartottam egyéni és csoportos oktatásokat is. Átfogó tudásom van.

Valódi megértést kapsz, személyre szabva

Cégmérettől, iparágtól és a vállalkozó személyiségétől függően egészen más megoldásokra van szükség. Segítek megtalálni a Te utadat!

Az oktatóról

Alberti Dorina

Médiamegjelenések: Origo, MNO, Egészségkalauz, NLC, BLIKK

Végzettségek: BME, marketing MA diploma, Számalk Alkalmazott grafika

Előadások, interjúk: BME, METU, PTE, Google Grund, Nemzetközi Sakkfesztivál, Fluid Digital Podcast

Marketing szakember vagyok 10 év tapasztalattal. Ügynökségeknél, startupnál és ügyfél oldalon is dolgoztam, mielőtt 2018-ban vállalkozó lettem. Közel áll hozzám a sakk és a művészetek, melyeknek köszönhetően megtanultam rendszerben gondolkodni és mellette érzelmi oldalról közelíteni meg az embereket és a problémáikat. Úgy tapasztalom, hogy az ember és a vállalkozása nem választható külön, meglepő módon még a nagy cégek esetében sem. Így a marketinget is az egyén céljaihoz, értékrendjéhez és habitusához kell igazítani, hogy fenntartható és hiteles legyen.

 • Gyors, agilis, mindenre tudja a megoldást. Ifjú kora ellenére nagyon komoly tudással rendelkezik. Holisztikus módon rálát a teljes online világra, ezért mindig a legjobb megoldást javasolja az adott problémára.
  Pázmándy Szilvia
  Eventrend Hotels, értékesítési és marketing igazgató
 • Közel másfél éve dolgozunk együtt. Dorina mindig gyors és rugalmas, kreatív és naprakész megoldásokat nyújt. Csapatjátékos, ami nálunk nagy érték, hiszen marketing területen is számos szakember munkáját kell összehangolnunk.
  Bottyán István
  Csónakázótó Kft., ügyvezető
 • Amikor jelentkeztem reméltem, hogy egy valóban épkézláb oldalt tudok majd létrehozni, de Dorina azt hiszem ezt az elvárásomat sokszorosan felülmúlta!
 • Vojánszki Katalin
  "Dorina, köszönöm, hogy vagy!"
  Vojánszki Katalin
  Concession Holding, marketing igazgató
 • Dorina precíz, gyors, pontos, hatékony.
  Nell Béla
  Magna Catering Kft., CZNL Szolgáltató Kft., ügyvezető
 • "Kati, Dorina az egyik legjobb döntésed volt." (Kati = Vojánszki Katalin, Concession Holding, marketing igazgató)
  Valenta Zsolt
  Concession Holding, ügyvezető és tulajdonos
 • Dorinával egy magántanár brandépítésén dolgoztunk együtt. A feladat az volt, hogy ismertessük meg egy gyógypedagógus fejlesztő óráit egy nagyváros kisgyermekes szüleivel, olyan eszközökkel mint: Google, Facebook hirdetések kezelése, SEO, pozícionálás, látogatók generálása a blog oldalhoz. Dorina tanácsai és munkája segítségével 3 hónap alatt betelt a naptár. A közös munka során egy rendkívül tapasztalt, a közösségi média trendeket ismerő, profi szakembert ismertünk meg Dorina személyében. Bátran ajánlom azoknak, akik bullshitmentes, korrekt szakembert, szolgáltatást keresnek.
  Verba Andrea
  Árnyéktanár
 • Mellszobrot állítanék fel, annyira hálás vagyok! A vendégem is mondta, hogy közelebb is lett volna hozzá olyan szolgáltatás, amivel én is rendelkezem, de szimpatikusabb voltam a weboldal alapján a konkurenciánál! 😍
  Módos Ilona
  esztétikai specialista
 • Dorina rendkívül felkészült, naprakész, magabiztos, és széles körű ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező szakember benyomását keltette. Különösen érzékeny vagyok a felelős magatartásra, ezért nagyra értékelem az egyes részterület mélységeit érintő kérdésekre adott "nem tudom biztosan, ezért ennek utána kell néznem" válaszokat, avagy azt, hogy erre a területre speciálistát szoktatok megbízni. Őszintén gratulálok és nagyon drukkolok a további sikerekhez!
  Molnár Péter
 • Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni.
  Iványi Tamás
  BME, oktató
 • Dorina mindent azonnal átlát, megért és "érez".
  Simon Lilla
  Simon Home & Hotel, tulajdonos, ügyvezető
 • A Neobrand WEB oldal készítő tanfolyamán vettem részt, egy olyan képzésen, amelyen elsajátíthattuk web fejlesztői nyelvek használatát, és saját weboldalakat tudtunk létrehozni. Dorina fiatal kora ellenére hatalmas tapasztalattal rendelkezik és átfogó rálátása van az online marketing világára. Nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is jól ismeri a weboldalak optimalizálását, a közösségi média marketinget, az e-mail marketinget, és más online stratégiákat. Dorina mind előadóként, mind mentorként megállja a helyét, és rengeteget tanultam tőle a tanfolyam során. Köszönöm, hogy megízlelhettem ezt az “extrém sportot”.
  Mészáros Gábor
  Milida Aesthetica

Tematika

A workshop 2 szombat délelőtt zajlik, egy alkalom szünetekkel együtt 3,5-4 óra, leckékre bontva.

1. NAP

 • Mi a márka és hogyan épül fel?
 • Kik az ügyfeleid és mit kell tudnod róluk?
 • Márka kézikönyv - definiáljunk Téged
 • Mire van valóban szükséged és mely kiadások feleslegesek a Te vállalkozásod esetében? (például tényleg kell-e logó, weboldal, Insta oldal, stb.)

Az első lecke tananyagát mélyítjük el csoportos feladatok segítségével.

 • Mik a leggyakrabban használt piackutatási módszerek?
 • Hogyan tudsz ingyen piackutatást végezni?

Piackutatási kérdőívek összeállítása

2. NAP

 • Hol tudsz hirdetni? (online és offline lehetőségek)
 • Melyik szolgáltatás mennyibe kerül?
  Te kezeld a hirdetéseket, vagy bízz meg szakembert?
 • Mire figyelj, hogy ne legyél csalók, vagy amatőrök áldozata?
 • "Ki a hibás", ha nem jönnek a számok? Hol keresd a probléma gyökerét?

Átismételjük a workshopon tanultakat egy kvízjáték keretein belül.

Ajándék

Marketing szótár

Minden szakmának megvannak a saját kifejezései és rövidítései. Ha nem értjük ezeket, könnyen azt gondolhatjuk egy szakemberről, hogy valami földöntúli, hatalmas tudás birtokában van, és sokkal okosabb, mint mi. Pedig ez nem így van, csak a saját területén ő a profi (vagy rosszabb esetben a szélhámos). Ha elveszítjük a fonalat, kihagyhatunk egy jó lehetőséget, vagy rábólinthatunk valamire, amire nincs szükségünk.

A workshop résztvevőinek küldök egy online szótárat a marketingesek által leggyakrabban használt kifejezésekről, így már Te is otthonosan tudsz majd mozogni a témában. Sőt, ez egyben egy pajzs is a szélhámosok ellen, akik néhány, sokszor helytelenül használt szakszóval akarnak lehengerelni és kifosztani.

Vedd meg a jegyedet még ma!

Workshop belépő

60.000 Ft

Találd meg a saját utadat a márkaépítés világában! Vagy ahogy a szlogenünk is mondja: „Neveld a márkád!”

Early Bird

40.000 Ft

Sajnáljuk, jelenleg nem indul ez a képzés. Ha szeretnél értesítést kapni a következő alkalomról, a gombra kattintva add meg emailcímedet!

Értesítést kérek!

Csoportos jegy

Veled jönne még 3-4 vállalkozó barátod is az oktatásra? Írj nekünk az info@neobrand.hu e-mailcímre és küldünk nektek egy kupont!

Amennyiben céges tréninget szeretnél rendelni, szintén a fenti e-mailcímen tudsz árajánlatot kérni.

Lemondásra legkésőbb a workshop kezdete előtt 72 órával van lehetőség, ez esetben a teljes összeg visszafizetésre kerül. A foglalás csak a teljes összeg kifizetése után érvényes.

A helyszín változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a jelentkezőket emailben értesítjük.

Kérdés esetén keress bennünket az info@neobrand.hu e-mailcímen, vagy írj üzenetet instagramon!