Kinek ajánlom ezt az oktatást?

Ez a képzés a Te igényeidre van szabva és semmilyen előképzettséget nem igényel. Nem szükséges, hogy ismerd a programozás alapjait.
Nem fogunk kódolni, a WordPress nevű eszközzel dolgozunk, amelynek használatát online konzultációk formájában sajátítjuk el.  Egy alkalom 1,5 óra, de ha gyorsan szeretnél haladni, tarthatunk duplaórát is.
Gyere el, ha szintet akarsz lépni vállalkozásoddal!

Milyen készségek szükségesek?

  • HTML és CSS ismerete1%
  • Kreativitás50%
  • Lelkesedés100%
  Mindent hozzád igazítunk

  A célokat Te határozod meg. Az alkalmak gyakoriságát is. A tananyagot, de még az oktatás stílusát és mélységét is hozzád igazítjuk!

  Biztonság – kontroll alatt minden váratlan szituáció

  A weboldal keretrendszere és eszközei, a szerver, de még a böngésző a telefonodon is folyamatosan frissül. Ez pedig néha hibákhoz vezet. Ha ismered a veszélyeket és a védekezési módokat is ellenük, akkor semmi nem érhet váratlanul! Ha pedig mégis belefutnál valami drámai szituációba, hozzánk fordulhatsz!

  Miért tanulj tőlünk?

  Veled együtt fejlődik a weboldal

  A jövőben lehet lesznek még profibb fotóid. Vagy új logód és színeid. Lehet új szolgáltatást vezetsz be. Nem kell új weboldal, mert ez veled fog fejlődni!

  Nulla forint módosítási költség a jövőben

  A weboldal nem akkor igazán drága, amikor lefejlesztik, hanem később, amikor módosítani kell rajta, frissíteni a leírásokat, árlistákat, vagy a keretrendszert. Ha pedig szétesik valamiért az oldal, egy vagyon javítani azt… Mit szólnál, ha ezeket mind Te tudnád csinálni a jövőben?

  Nincs köddé váló fejlesztő és röghözkötő szerződés

  Bár lehet a te kérésed csak 3 kattintás neki, de előtted még sorban áll 12 másik hasonló ügyfél, így végül 3 hetet vársz a fejlesztőre… Ha pedig ezt nem tudod kivárni és mást keresnél, aki kezelje a weboldaladat, nem enged, mert a szerződés szerint a kód az ő szellemi tulajdona. Ugye, hogy jobb, ha mindent te irányítasz és birtokolsz?

  Mindent hozzád igazítunk

  A célokat Te határozod meg. Az alkalmak gyakoriságát is. A tananyagot, de még az oktatás stílusát és mélységét is hozzád igazítjuk!

  Biztonság – kontroll alatt minden váratlan szituáció

  A weboldal keretrendszere és eszközei, a szerver, de még a böngésző a telefonodon is folyamatosan frissül. Ez pedig néha hibákhoz vezet. Ha ismered a veszélyeket és a védekezési módokat is ellenük, akkor semmi nem érhet váratlanul! Ha pedig mégis belefutnál valami drámai szituációba, hozzánk fordulhatsz!

  Az oktatóról

  Alberti Dorina

  Médiamegjelenések: Origo, MNO, Egészségkalauz, NLC, BLIKK

  Végzettségek: BME, marketing MA diploma, Számalk Alkalmazott grafika

  Előadások, interjúk: BME, METU, PTE, Google Grund, Nemzetközi Sakkfesztivál, Fluid Digital Podcast

  Marketing szakember vagyok 10 év tapasztalattal. Ügynökségeknél, startupnál és ügyfél oldalon is dolgoztam, mielőtt 2018-ban vállalkozó lettem. Közel állnak hozzám a sakk és a művészetek, melyeknek köszönhetően megtanultam rendszerben gondolkodni és mellette érzelmi oldalról közelíteni meg az embereket és a problémáikat. Úgy tapasztalom, hogy az ember és a vállalkozása nem választható külön, meglepő módon még a nagy cégek esetében sem. Így a marketinget is az egyén céljaihoz, értékrendjéhez és habitusához kell igazítani, hogy fenntartható és hiteles legyen.

  • Amikor jelentkeztem reméltem, hogy egy valóban épkézláb oldalt tudok majd létrehozni, de Dorina azt hiszem ezt az elvárásomat sokszorosan felülmúlta!
  • Dorina előadásából is látszik, hogy nem csak ért a dolgokhoz, de folyamatosan frissíti is tudását, ami az online marketing világában elengedhetetlen. Az ügyfelek edukálása is kiemelt szempont. Tudását jól, érthetően, sok tapasztalat megosztásával tudja átadni.
   Iványi Tamás
   BME, oktató
  • Dorina rendkívül felkészült, naprakész, magabiztos, és széles körű ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező szakember benyomását keltette. Különösen érzékeny vagyok a felelős magatartásra, ezért nagyra értékelem az egyes részterület mélységeit érintő kérdésekre adott "nem tudom biztosan, ezért ennek utána kell néznem" válaszokat, avagy azt, hogy erre a területre speciálistát szoktatok megbízni. Őszintén gratulálok és nagyon drukkolok a további sikerekhez!
   Molnár Péter
  • A Neobrand WEB oldal készítő tanfolyamán vettem részt, egy olyan képzésen, amelyen elsajátíthattuk web fejlesztői nyelvek használatát, és saját weboldalakat tudtunk létrehozni. Dorina fiatal kora ellenére hatalmas tapasztalattal rendelkezik és átfogó rálátása van az online marketing világára. Nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is jól ismeri a weboldalak optimalizálását, a közösségi média marketinget, az e-mail marketinget, és más online stratégiákat. Dorina mind előadóként, mind mentorként megállja a helyét, és rengeteget tanultam tőle a tanfolyam során. Köszönöm, hogy megízlelhettem ezt az “extrém sportot”.
   Mészáros Gábor
   Milida Aesthetica
  • Dorinával egy magántanár brandépítésén dolgoztunk együtt. A feladat az volt, hogy ismertessük meg egy gyógypedagógus fejlesztő óráit egy nagyváros kisgyermekes szüleivel, olyan eszközökkel mint: Google, Facebook hirdetések kezelése, SEO, pozícionálás, látogatók generálása a blog oldalhoz. Dorina tanácsai és munkája segítségével 3 hónap alatt betelt a naptár. A közös munka során egy rendkívül tapasztalt, a közösségi média trendeket ismerő, profi szakembert ismertünk meg Dorina személyében. Bátran ajánlom azoknak, akik bullshitmentes, korrekt szakembert, szolgáltatást keresnek.
   Verba Andrea
   Árnyéktanár

  Referenciák

  Weboldal készítés wokshop tematika

  Az tanfolyam tantermi oktatás keretein belül zajlik, reggel 9 – 17:30 között, ebédszünettel és rugalmasan rövidebb, 10-15 perces szünetekkel. 

  • Bemutatkozás
  • Bevezetés a WordPress világába
  • Ismerkedés a kezelőfelülettel
  • Marketing és dizájn alapok, nemzetközi gyakorlatok
  • Népszerű felépítések
  • Saját weboldal megtervezése (segítséggel)
  • Kezelőfelület részletes ismertetése
  • Gyakorlás, saját oldal kialakításának elkezdése
  • Sliderek kialakítása
  • Mobil nézetek kialakítása
  • Gyakorlás, egyéni munka segítséggel
  • Ismétlés
  • Gyakorlás, egyéni munka segítséggel
  • Ismétlés
  • Alapvető szerverismeretek

  Jelentkezz ingyenes, 15 perces konzultációra!

  Konzultáció ára: INGYENES

  Egy alkalom 1.5 óra hosszúságú, és 15.000 Ft- ba kerül. (Kérés esetén van lehetőség duplaórára is.)

  Az oktatás ütemezését és az igényekre szabott tananyagot a konzultáció után állítjuk össze. Az oktatás semmiféle kötelezettséggel nem jár, a célok menet közben is változtathatóak. 

   Egyedi kérés esetén (pl.: céges oktatás , vidéki tanfolyam indítás) vedd fel velünk a kapcsolatot az info@neonrand.hu emailcímen!

   Előleg: a képzésre a helyedet csak az előleg befizetése után tudjuk biztosítani. Az előleget lemondás esetén nem fizetjük vissza, mivel a lemondás által anyagi kárunk keletkezik (nem biztos, hogy utolsó pillanatban tudunk a helyedre mást találni, így egy ember tandíjától elesünk).*

   A fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napja utáni munkanapon éjfélig szükséges megfizetni, anélkül a tanfolyamon való részvétel nem lehetséges.

   Garancia: amennyiben az első alkalom után úgy érzed, hogy mégsem ez a megfelelő tanfolyam számodra, úgy ezen a ponton még „kiszállhatsz”, nem kell kifizetned a teljes tanfolyamot, illetve ha már ezt megtetted, az előleget leszámítva visszafizetjük neked a képzés díját. Az előleget ebben az esetben sem áll módunkban visszafizetni.

   *Kivételes esetben a fenti szabályt módunkban áll felülbírálni. Ha úgy érzed önhibádon kívül nem tudsz részt venni a képzésen, vedd fel velünk a kapcsolatot és meglátjuk mit tehetünk.

   A helyszín változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a jelentkezőket emailben értesítjük.

   Kérdés esetén keress bennünket az info@neobrand.hu e-mailcímen, vagy írj üzenetet instagramon!